Wat is ISO 9001-certificering?

Klaas Kooiker Aannemersbedrijf B.V. staat voor kwaliteit. Om die reden zijn wij niet alleen VCA**-, SEB- en BRL SIKB 7000-gecertificeerd, maar hebben wij ook het ISO 9001-certificaat in huis.

Wat is het NEN ISO 9001-certificaat?

De ISO 9001-certificering stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van organisaties. Deze norm waarborgt kwaliteit en efficiëntie en bevat de eisen voor een dusdanige inrichting, beheersbaarheid en doorlopende verbetering van onze bedrijfsprocessen – opdat al onze diensten en producten voldoen aan de regelgeving en aan de eisen van onze klanten.

Waarom ISO 9000?

De ISO 9001 maakt deel uit van de ISO 9000-serie, maar is de enige norm waarvoor je een certificaat kunt behalen. De ISO 9000-serie wordt wereldwijd toegepast en is opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO) met als doel het verduidelijken van geldige eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem in het internationale handelsverkeer.

Wat heeft NEN hiermee te maken?

NEN staat voor Nederlandse Norm. Het instituut beheert meer dan 31.000 normen in Nederland, waaronder internationaal aanvaarde normen (ISO, IEC), Europese normen (EN) en nationale normen (NEN).

Kwaliteit en klant centraal

Met het behalen van ons NEN ISO 9001-certificaat zet Klaas Kooiker Aannemersbedrijf B.V. kwaliteit én klantervaring centraal. Wij denken graag met u mee over ieder willekeurig vraagstuk met betrekking tot ons dienstenpakket. Wilt u meer informatie of wilt u advies op maat? Neem contact op!

Copyright 2022 Klaas Kooiker Aannemersbedrijf

Onderdeel van